Cazare Bran pentru Team Building 2019

Casa Serena

Daca doriti sa oferiti angajatilor dumneavoastra cateva clipe de relaxare in mijlocul naturii, departe de zgomotul si poluarea oraselor, pensiunea noastra reprezinta cea mai buna alegere pentru cazare Bran-Moeciu.

Pentru ca angajatii dumneavoastra sa dea rezultate mult mai bune, sa fie mai uniti in realizarea obiectivelor companiei, au nevoie de organizarea de team building cel putin de doua ori pe an.
Veti putea observa schimbari semnificative in rezultalele obtinute datorita cresterii calitatii muncii in echipa.

Ce poate fi mai potrivit pentru un team building daca nu o regiune de munte cum este cea din zona Bran-Moeciu. Daca doriti organizarea unui team building in aceasta zona, pensiunea noastra reprezinta cea mai buna solutie de cazare Bran.

Descarca Oferta Team Building 2018


Comentariul lui Eugen despre Cazare Bran pentru team building

"Aceasta cazare Bran este perfecta pentru orice teambuilding. I-am dus pe angajatii mei acolo. Am doar 7 anagajati si vreau sa spun ca ne-am simtit minunat. Liniste, relaxare, am fost si la Bran si in total – ne-am simtit excelent. "


Comentariul lui Florin despre Cazare Bran pentru team building

"Si firma noastra a organizat un teambuilding acolo. Zona este minunata si am organizat mai multe concursuri in aer liber. Vremea a fost foarte frumoasa si am profitatde alea doua zile la maxim. Va recomanda locul pentru teambuilding."

Povestea pensiunii

Am deschis aceasta pensiune din dragoste fata de munte si fata de natura. Situata intr-o zona turistica foarte populara, pensiunea noastra ofera, pe langa linistea mult cautata, posibilitatea de a desfasura activitati care sa va scoata din cotidian. Vizitele la Castelul Bran, la Cetatea Rasnov, la DinoParc Rasnov sau in Parcul National Piatra Craiului, plimbarile pe trasee montane, sau cu bicicleta pe dealurile din jurul pensiunii, toate acestea pot transforma o vacanta intr-o vacanta perfecta.