Oferte Inchiriere Biciclete

Casa Serena

Pentru toti iubitorii de miscare in aer liber, pensiunea Casa Serena ofera posibilitatea de a inchiria biciclete pentru plimbari pe dealurile din jurul Branului.

Pentru excursii locale, plimbarile cu bicicleta sunt mereu o bucurie si o modalitate de a descoperi peisajele minunate din jurul pensiunii. Puteti alege trasee pe dealurile din jurul pensinuii si va puteti bucura de natura facand miscare.

Pentru ca si noi suntem iubitori de miscare si intelegem dorinta de a cutreiera muntii si de a strabate dealurile cu bicicleta, va propunem tarife foarte atractive pentru inchirierea bicicletelor.

Tariful pentru 3 ore de plimbare este 25 lei iar pentru o zi intreaga de cutreierat nu trebuie sa platesti decat 40 lei.

Povestea pensiunii

Am deschis aceasta pensiune din dragoste fata de munte si fata de natura. Situata intr-o zona turistica foarte populara, pensiunea noastra ofera, pe langa linistea mult cautata, posibilitatea de a desfasura activitati care sa va scoata din cotidian. Vizitele la Castelul Bran, la Cetatea Rasnov, la DinoParc Rasnov sau in Parcul National Piatra Craiului, plimbarile pe trasee montane, sau cu bicicleta pe dealurile din jurul pensiunii, toate acestea pot transforma o vacanta intr-o vacanta perfecta.